over ons

Anoe-Smart doet er alles aan om de klant meer dan 100% tevreden te stellen. Dat doen we door onze basis-principes aan te houden en zullen er alles aan doen om deze beloftes na te komen.

kwaliteit

Wij vinden het belangrijk om onze kwaliteit te waarborgen. Onze klanten verwachten dat we waarde toevoegen in de oplossingen die we bieden en de producten die we leveren. Dit betekent dat we aan de klant goede en foutloze producten en diensten leveren.

milieuvriendelijkheid

Het beschermen van de natuur vinden wij belangrijk. Daarom passen wij onze producten aan om altijd aan de milieunormen te voldoen. Zo zijn al onze producten voorzien van een RoHS certificaat.

gebruiksvriendelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat onze producten makkelijk en snel te installeren is. U hoeft dus door de toepassingen die we leveren maar een paar stappen te volgen en kunt het product al gebruiken. Ook willen wij dat het product makkelijk te bedienen is hierdoor hebben wij een overzichtelijke app waarop u alles makkelijk kan zien en besturen.

klanttevredenheid

Uw wensen staan centraal. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Ervaart u problemen? Dan kunt u ten alle tijden contact met ons opnemen. Heeft u wensen of nieuwe ideeën? Geef het aan ons door zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn!

English en